Kuumia juomia syksyn lämmikkeeksi

Syksyn tullen on ihana käpertyä sohvan uumeniin hyvän kirjan ja kuuman kupin kanssa!
Meillä Makersissa on suuri valikoima erilaisia juomia ja haluaisinkin esitellä teille hieman niitä.

Espressopapuna käytämme luomu Puroa, joka on tummapaahtoinen makunautinto! 50% korkealaatuista Arabicaa ja 50% Ugandan Robusta luovat yhdessä pehmeän maun.

Espresso, americano, cappuccino tai latte! Mitä vain tekeekään mieli 🙂

Kausijuomana meiltä löytyy valloittava PUMPKIN SPICE latte! Olemme tehneet täydellisen kurpitsapyreen aidosta kurpitsasta, kanelista, kaardemummasta, kookossokerista sekä hippusellinen muita mausteita. Lisäksi shotti espressoa ja lämmintä vaahdotettua maitoa, AH!

Kahvittomia juomia löytyy myös!

Makersin spesiaali Mermaid latte! Tätä merenneitojuomaa ei juurikaan löydy Suomesta, ja muuallakin Euroopassa juoma on vielä suht uusi tuttavuus. Löysimme tämän terveysjuoma-jauheen matkoiltamme Uudesta-Seelannista. Tuote on Australialaisen Nutra Organicsin aikaansaannos.

Mermaid latte sisältää mm. sinistä spiruliinaa, siniherneenkukkaa (hieman matchan kaltainen) ayurvedisia chai-mausteita, kookosmaitoa.
Turkoosi juoma antaa sinulle energiaa ja sen sanotaan myös laskevan stressitasoa, visuaalista iloa unohtamatta!

Syyskautena flunssan oireet voivat helposti yllättää. Täydellinen juoma ennalta-ehkäisemään tai oireita hoitamaan on kurkuma-inkiväärilatte!
Tämä maustejuoma sisältää nimensä mukaisesti kurkumaa ja inkivääriä. Lisäksi siitä löytyy myös mustapippuria ja sahramia. Kurkuma ja mustapippuri yhdessä muodostavat tulehduksia poistavan vaikutuksen kehossa. Lämmin maito ja halutessasi hunaja tai vegaaninen agavesiirappi tuovat lisäpehmeyttä juomaan.

Raakakaakao:

Raakakaakao-jauhetta sisältävä raakakaakaomme eroaa tavallisesta kaakaosta hyvinkin paljon ravintoarvojensa puolesta. Nimensä veroinen raakakaakaojauhe on valmistetu 100% kaakaopavusta ilman että sitä on käsitelty tai kuumennettu. ”Tavallinen” kaakaojauhe sisältää n.2% kaakaopapua, ja sen lisäksi valkoista sokeria ja paaaaljon muuta. Raakakaakaon on sanottu lisäävän hyvänolon tunnetta, ja se sisältää suuren määrän magnesiumia ja rautaa.
Meidän raakakaakaoomme lisätään myös hieman aitoa Bourbon-vaniljaa, sekä kookossokeria makeutukseksi. Päälle vaahdotettua maitoa!

Ruusulatte on toinen visuaalinen ilmestys! Punajuurijauhe, ruusuvesi ja koivusokeri tekevät tämän ihanan pehmeän vaaleanpunaisen juoman. Punajuuri sisältää paljon rautaa ja kuitua.

Toinen kausijuoma on tietenkin glögi! Keitämme puolukoista ja mustaherukoista ihanan mehun, johon lisäämme mm. kanelia, kaardemummaa, neilikkaa, inkivääriä. Makersin glögi on makeutettu kookossokerilla. Halutessasi joukkoon saa mantelilastuja ja rusinoita. Ps. Löytyy myös punaviiniglögiä!

Lisäksi meiltä löytyy mieletön valikoima luomu-teetä! Mm. Mateeta, Earl greytä, vihreää teetä sekä maustamattomana, että chain ja inkiväärin makuisena. Valkoista teetä löytyy maustamattomana, piparmintun, ja vadelman makuisena.

Kaikkiin juomiimme voit valita mieleisesi maidon seitsemästä eri vaihtoehdosta: kaura, manteli, kookos, soija, kevyt, täys tai laktoositon.

Eiköhän tästä löydy jokaisella jotakin ja jokaiselle päivälle jotain uutta 🙂
Lämmintä ja tunnelmallista syksyä!

 

0 comments on “Kuumia juomia syksyn lämmikkeeksiAdd yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *