Marraskuussa tapahtuu

Marraskuun kuulumisia!

Kyllä, ulkona on piemeää ja harmaata, mutta sen ei tarvitse olla tylsää ja ahdistavaa! Tähän aikaan vuodesta on hyvin tärkeää pitää mieltä kirkkaana erilaisin keinoin. Liikunta kaikissa muodoin tuo lisää energiaa ja mielekkyyttä. Läheisyys ja ystävien seura on myös oiva keino tuoda miellekkyyttä arkeen. Hyvää ja ravinnerikasta ruokaa unohtamatta! Vitamiinien saanti, varsinkin C ja D:n auttaa väsymystä vastaan.

Tässä hieman uutuuksia ja menovinkkejä marraskuulle:


Vohvelilistalta löytyy nyt suolainen uutuus: KURPITSA-CASHEW! Ihanan kermainen cashewlevite, joka sisältää mm. sitruunaa ja korianteria. Päälle tulee kesäkurpitsa- ja kurpitsakiharaa, sekä paahdettua kurpitsaa. Päälle palanen paahdettua lehtikaalia ja hieman balsamicoa. Vegaaninen, gluteeniton, sekä niin maukas!

Kurpitsakausi jatkuu myös puurojen ja piirakoiden muodossa. Päivittäin vaihtuvasta tuorepuuro-valikoimastamme löytyy ihania täyteläisiä makuja! Tämän lisäksi leipomopuolemme valmistaa banaanileipää, eri makuisia piirakoita, keksejä ym! Eri makuja eri päiville 🙂

Glögin aika on myös alkanut! Valmistamme ihanaa glögiä puolukoista ja mustaherkukoista. Sisältää runsaasti C-vitamiinia ja herkullista makua. Makeutuksena käytetty kookossokeria. Löytyy myös punaviiniglögiä!

Tapahtuu marraskuussa:
1-31.11 taidenäyttely: Jokainen lintunen on taulun arvoinen
9.11 Piirtelyä & Viiniä klo.18-20
11.11 Spesiaali isänpäiväbrunssi klo.12 ja 14 (Varaa pöytäsi nyt!)
17.11 Makersin viikonloppukemut: Livemusiikkia klo.18-21
30.11 Makersin viikonloppukemut: Kitaramusiikkia klo.18-20
www.sahina.fi löydät talossa viikottain tapahtuvat avoimet tapahtumat!
Joka lauantaista vohvelibrunssia unohtamatta! (suosittelemme pöytä varausta)
Lisätietoa tapahtumista löydät meidän Facebook-sivuilta.

Näyttämällä tätä viestiä tiskillä saat -10% kertaluontoisen alennuksen normaalihintaisesta tuotteesta. ( Ei koske alkoholituotteita)
Voimassa 23.11.2018 saakka!

Valoa vuoden pimeimpään aikaan!
<3:llä Minnie

1 comment on “Marraskuussa tapahtuuAdd yours →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *